دوره 14، شماره 1 - ( شیمی-فیزیک (Chemistry &Physics) 1393 )                   جلد 14 شماره 1 صفحات 66-55 | برگشت به فهرست نسخه ها

Bahrami Z, Mahdifar A. Polynomial wavelets construction using generalized coherent states. Journal title 2014; 14 (1) :55-66
بهرامی زهرا، مهدی‌فر علی. ساخت موجک‌های چندجمله‌ای با استفاده ازحالت‌های همدوس تعمیم‌یافته. عنوان نشریه. 1393; 14 (1) :55-66

1- استاد دانشگاه
2- عضو هیات علمی دانشگاه دولتی شهرکرد
در ا‌ین مقاله به معرفی ارتباط بین حالت‌های همدوس و موجک‌ها می‌پردازیم. بدین منظور ابتدا حالت‌های همدوس استاندارد، حالت‌های همدوس تعمیم‌یافته و حالت‌های همدوس غیر‌خطی را معرفی کرده و ویژگی هر یک را بیان می‌کنیم. سپس حالت‌های همدوس غیرخطی نوسان‌گر هماهنگ دوبعدی روی سطح تخت را بررسی کرده و رابطۀ تفکیک واحد مربوط به آن را بیان می‌کنیم. در مرحلۀ بعد با استفاده از نمادگذاری دیراک به بررسی شرط پذیرفتنی موجک مادر می‌پردازیم. سپس با استفاده از رابطۀ تفکیک واحد حالت‌های همدوس تعمیم‌یافته، حالت‌ها‌ی همدوس غیرخطی و شرط پذیرفتنی، رابطه‌ای کلی برای به‌دست آوردن موجک‌های چندجمله‌ای ارائه خواهیم کرد. در نهایت، به‌عنوان نمونه موجک‌های چندجمله‌ای مرتبط با حالت‌ها‌ی همدوس غیرخطی روی سطح تخت را نیز به‌دست می‌آوریم.
نوع مطالعه: مقاله استخراج شده از پایان نامه | موضوع مقاله: علوم پایه
انتشار: 1393/1/26