%0 Journal Article %T A Survey of the Effect of Various Ratios of Dietary HUFA on Growth and Survival of Female Brood Stock of White Leg Shrimp (Litopenaeus vannamei) %J Journal title %V 8 %N 4 %U http://jsci.khu.ac.ir/article-1-1243-fa.html %R %D 2010 %K Litopenaeus vannamei, HUFA, growth, Survival, %X این آزمایش به منظور تعیین مقدار مناسب اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره HUFA برای رشد و بقای مولدین مادهٔ میگوی پاسفید در یک دورهٔ دوماهه ( از15فروردین تا 15 خرداد1387) انجام شد. در این پژوهش غذای خشک اولیه حاوی مواد تشکیل دهندهٔ یک‌سان و پروتیین یک‌سان (5/31درصدپروتیین) بود ولی به جیره‌های آزمایشی مقادیرمتفاوت HUFA 1،2 و 3 درصد افزوده شد که تأثیرآن روی وزن، طول بدن و بازماندگی میگوهای تیمارهای مربوط بررسی شد و با میگوهای جیرهٔ شاهد که با غذاهای طبیعی (کرم پرینرییس، صدف ملالیس و ماهی مرکب3 ) تغذیه شده بودند مقایسه شد. غذاهای خشک استفاده شده با نسبت‌های مذکورHUFA تفاوت معنی‌داری از لحاظ درصد بازماندگی (SVR) با یک‌دیگر و با جیرهٔ شاهد نداشتند (05/0< P). بیش‌ترین درصد افزایش طول بدن ( L%) در میگوهای جیرهٔ شاهد و بعد از آن در جیرهٔ حاوی 1 درصد HUFA بود (05/0> P) و بالاترین درصد افزایش وزن (%WG) در جیرهٔ حاوی 1 درصد HUFA دیده شد که با میگو‌های سایر تیمارها و تیمار شاهد تفاوت معنی‌دار آماری داشتند(05/0> P). %> http://jsci.khu.ac.ir/article-1-1243-fa.pdf %P 329-342 %& 329 %! A Survey of the Effect of Various Ratios of Dietary HUFA %9 %L A-10-3-159 %+ %G eng %@ %[ 2010