You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر اکتومیکوریز بر غلظت عناصر غذایی کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فسفر، آهن، سدیم، روی، منگنز و مس پسته رقم بادامی در غلظت‌های متفاوت منیزیم

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML گونه‌های درختی و درختچه‌ای بومی و غیر بومی کاشته شده و خودرو‌شده در شهر همدان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر غلظت‌ نیکل بر رشد دانه‌رست‌های گندم و اثر بعضی عوامل محیطی بر آن

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات پروتئین و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان در دو رقم کلزا1 در پاسخ به تنش کلرید مس

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص ضد جهشی و ضد سرطانی تری ترپنوئیدهای موجود در پوست سیب (اورسولیک اسید و اولئانولیک اسید) با استفاده از تست ایمز
مهرداد هاشمی، صدیقه مهرابیان، حماسه خلیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نور ماورای بنفش (UVC) در مدت زمان‌‌های کوتاه بر لارو اینستار سوم دروزوفیلا ملانوگاستر(مگس سرکه)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان رشد و برخی شا‌خص‌های بیوشیمیایی خون ماهیان جوان قزل‌آلای‌ رنگین‌کمان در شوری‌هـای مختلف آب

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علوم دانشگاه خوارزمی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Quarterly Journal of Science Kharazmi University

Designed & Developed by : Yektaweb