[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: دوره 8، شماره 4 - ( از صفحه 283 تا 387 زیست شناسی 1387 ) ::
جلد 8 شماره 4 صفحات 329-342 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی تأثیر نسبت‌های متفاوت HUFA در جیرهٔ غذایی بر رشد و بازماندگی مولدین ماده میگوی پاسفید
چکیده:   (1871 مشاهده)
این آزمایش به منظور تعیین مقدار مناسب اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره HUFA برای رشد و بقای مولدین مادهٔ میگوی پاسفید در یک دورهٔ دوماهه ( از15فروردین تا 15 خرداد1387) انجام شد. در این پژوهش غذای خشک اولیه حاوی مواد تشکیل دهندهٔ یک‌سان و پروتیین یک‌سان (5/31درصدپروتیین) بود ولی به جیره‌های آزمایشی مقادیرمتفاوت HUFA 1،2 و 3 درصد افزوده شد که تأثیرآن روی وزن، طول بدن و بازماندگی میگوهای تیمارهای مربوط بررسی شد و با میگوهای جیرهٔ شاهد که با غذاهای طبیعی (کرم پرینرییس، صدف ملالیس و ماهی مرکب3 ) تغذیه شده بودند مقایسه شد. غذاهای خشک استفاده شده با نسبت‌های مذکورHUFA تفاوت معنی‌داری از لحاظ درصد بازماندگی (SVR) با یک‌دیگر و با جیرهٔ شاهد نداشتند (05/0< P). بیش‌ترین درصد افزایش طول بدن ( L%) در میگوهای جیرهٔ شاهد و بعد از آن در جیرهٔ حاوی 1 درصد HUFA بود (05/0> P) و بالاترین درصد افزایش وزن (%WG) در جیرهٔ حاوی 1 درصد HUFA دیده شد که با میگو‌های سایر تیمارها و تیمار شاهد تفاوت معنی‌دار آماری داشتند(05/0> P).
واژه‌های کلیدی: Litopenaeus vannamei HUFA، رشد، بازماندگی
متن کامل [PDF 173 kb]   (774 دریافت)    
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

A Survey of the Effect of Various Ratios of Dietary HUFA on Growth and Survival of Female Brood Stock of White Leg Shrimp (Litopenaeus vannamei). Materials & Energy. 2010; 8 (4) :329-342
URL: http://jsci.khu.ac.ir/article-1-1243-fa.html

بررسی تأثیر نسبت‌های متفاوت HUFA در جیرهٔ غذایی بر رشد و بازماندگی مولدین ماده میگوی پاسفید. مواد و انرژی. 1387; 8 (4) :329-342

URL: http://jsci.khu.ac.ir/article-1-1243-fa.html



دوره 8، شماره 4 - ( از صفحه 283 تا 387 زیست شناسی 1387 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علوم دانشگاه خوارزمی Quarterly Journal of Science  Kharazmi University