You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر زمان و روش فرآوری بر ارزش غذایی لاشۀ گاماروس ( پونتوگاماروس مئوتیکوس)
هاجر آذرین، محمدرضا ایمانپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر دمای پایین روی فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در بخش فلاودو میوه پنج رقم از مرکبات
منصور افشار محمدیان، بهروز گلعین، زهرا خسروی لرگانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پاسخهای متمایز بذرهای تر و خشک گندم به میدان های مغناطیسی ایستا و متناوب
پرویز عبدالمالکی، بهاره ناهیدیان، عاطفه پایز، فائزه قناتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر رژیم نوری بر رشد، بقاء و پارامترهای تغذیه ای در لارو نورس و بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ابراهیم حسین نجدگرامی، مهران جواهری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نشان ویژه سازی مقایسه ای فیزیولوژیکی میکروفلور سیانوباکتریایی مناطق آلوده و غیرآلوده نفتی
فرزانه زندی، رامین حسینی، ندا سلطانی، رحیم حداد، نبأ النجار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات فنلی، روغن های ضروری و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد‌ باکتریایی گونۀ سالویا اتیوپیس(تیرۀ نعنائیان)
رویا کرمیان، مصطفی اسدبیگی، مسعود رنجبر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات زهر زنبورعسل و ویتامین D3 بر سلول‌های بنیادی مزانشیمی بندناف و تمایز به سمت استئوبلاست
محمد نبیونی، عبدالحسین شیروی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر ایندول استیک اسید بر میزان پروتئین، کربوهیدرات‌ها و تبادلات گازی در گیاه سویا تحت تنش آلومینیوم کلرید
فرزانه نجفی، رمضانعلی خاوری نژاد، فرزانه محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علوم دانشگاه خوارزمی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Quarterly Journal of Science Kharazmi University

Designed & Developed by : Yektaweb